SEIZOEN

SEIZOEN

Cute Factory:
Sjaals
Deze prachtig gekleurde sjaals van Cute Factory worden gemaakt van zachte wolvilt op zijde. Cute Factory is een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met Nepalese vrouwen. Zij krijgen eerlijke prijzen voor de sjaals en kunnen daarmee in hun levens-onderhoud voorzien. Er zijn veel verschillende kleurcombinaties beschikbaar bij Natuurlijk!
Prijs: 25,00 euro.
Straid:
Sloffen
Straid verkoopt verscheidene eerlijke, duurzame producten. De vilten sloffen zijn hier een mooi voorbeeld van. Het dikke vilt en de verstevigde zool zorgen voor sterke sloffen, die verkregen worden door middel van eerlijke handel.
Natuurlijk! verkoopt sloffen voor kinderen, dames en heren. Er zijn verschillende kleuren, modellen en maten beschikbaar (maat 18/19 tot en met maat 48/49).
Prijs: vanaf 18,95 euro.
Bufandy:
Sjaals
Bufandy werkt op een directe manier samen met talentvolle Zuid-Amerikaanse ambachtslieden om deze sjaals van Alpaca wol te produceren. De sjaals zijn handgemaakt volgens traditionele technieken uit de hooglanden van de Andes. In de winkel Natuurlijk! kan deze techniek getoond worden. Met de aanschaf van dit product worden de ambachtslieden en hun families in kleine gemeenschappen in het noorden van Ecuador gesteund. Natuurlijk! verkoopt de sjaals in meer dan 20 verschillende kleuren en verschillende modellen
(damessjaal, herensjaal en een col).
Prijs: vanaf 39,95 euro.
Straid:
Windlichten
Een origineel, degelijk en eerlijk product, dat zichzelf verkoopt, is het uitgangspunt voor Straid. Een perfect voorbeeld van dit uitgangpunt zijn de windlichten, gemaakt van Lokta papier. Dit papier is afkomstig van de Lokta-plant die in de Himalaya op een hoogte van 2000 meter groeit.
Bestrijdingsmiddelen zijn niet nodig om deze plant volop te laten groeien, waardoor het Lokta papier authentiek, sterk en ecologisch verantwoord is. Natuurlijk! verkoopt pakketjes van 5 windlichten met verschillende gedichten in herfstsfeer.
Prijs: 6,95 euro.