OVER NATUURLIJK

Welkom op de website van
NATUURLIJK! Goed product-Goed verhaal

Onze winkel, gevestigd in het hart van Naarden-Vesting, verkoopt producten die op hun eigen manier bijdragen aan een betere wereld. Gebruik van natuurlijke materialen staan voor een beter milieu, eerlijke prijzen voor arbeiders geven een kans op betere levensomstandigheden van de minder bedeelden en winsten die gedeeltelijk geschonken worden aan goede doelen dragen ook een steentje bij. Bent u op zoek naar een handige tas, mooi sieraad, leuk cadeau of echt hebbeding met een goed verhaal, kom dan gauw bij ons langs!

Wij zijn nu 6 jaar met onze winkel bezig en het wordt steeds leuker om producten te vinden die maar één tussenhandelaar hebben. Zo weten wij dat het geld goed terecht komt bij de makers en wij hebben als voordeel dat we het niet te duur hoeven te verkopen.

Deze website geeft een eerste indruk van de producten die wij verkopen. U kunt ons altijd bellen om een product te reserveren om het later in de winkel te komen bekijken of passen. Veel kijk- en leesplezier op de website en hopelijk mogen wij u gauw begroeten in de winkel Natuurlijk!

Gerda Hafkamp
Fair Made – Fair Trade – Fair Paid