HEBBEDINGEN

HEBBEDINGEN

Angels:
Geboorte felicitatiekaarten
Bij de aankoop van deze felicitatiekaart ontvangt u een kaart, enveloppe, knuffelpopje en slabber. Het geheel is te versturen met drie postzegels. Een lief en origineel felicitatiecadeau via de post. De popjes worden gemaakt door 23 vrouwen in New Delhi, India. Zij krijgen een eerlijke, humane en waardige behandeling in de fabriek. De gehele collectie is gemaakt van 100% natuurlijke materialen: katoen, schapenwol en karton. De popjes zijn was- en recyclebaar.
Prijs: 4,95 euro.
Bag-to-Nature:
Kruiden
Bag-to-Nature is een heel eenvoudig organisch groeisysteem waarmee je thuis kruiden kunt kweken. Tuinieren zonder groene vingers, maar met schone handen. Giet – Zaai – Relax – Geniet. Natuurlijk! verkoopt 2 soorten: kalmerende kamille en magische munt. Heerlijk te gebruiken als kruidenthee.
Prijs: 3,50 euro.
operberg:
Wensvlaggetjes
Een wenskaart in de vorm van vlaggetjes, geïnspireerd op de vlaggetjes zoals die worden opgehangen op de bergpassen in Tibet en Nepal. De vlaggetjes wapperen daar in de wind om voorspoed te verspreiden. De wensvlaggetjes zijn in Nepal fair trade gemaakt van handgeschept papier. Natuurlijk! verkoopt vijf thema’s: geluk – wijsheid – liefde – samen – kracht.
Prijs: 3,50 euro
Jos van der Meulen:
Pondje papier
Een zeer origineel en verantwoord notitieblok van 500 gram oud papier (restant reclameposters). Het notitieblok vormt automatisch een penhouder, de papieren pen (vervaardigd van kringloopkarton) krijgt u er gratis bij. Doordat het gaat om hergebruikt papier, is elk notitieblok uniek in kleur en patroon.
Prijs: 7,50 euro.
Straid:
Scrubstones
Deze scrubstone ligt goed in de hand, is onverslijtbaar en staat door de vormgeving leuk in de badkamer. Bovendien worden de scrubstones fair trade geproduceerd in Nepal. Natuurlijk! verkoopt de scrubstones in verschillende diervormen en kleuren.
Prijs: 7,95 euro.
Cute Factory:
Baby slofjes
Deze koninklijke babyslofjes zijn een ultiem kraamcadeau. De slofjes van kleurrijk vilt worden door vrouwelijke ondernemers uit Nepal
geproduceerd. Het natuurlijke materiaal en de bijdrage aan het levensonderhoud van deze vrouwen en hun gezinnen maken de aanschaf van de slofjes bijzonder en waardevol.
Prijs: 12,50 euro.
De Evenaar:
Opdienplankje
Deze gerecyclde wijnfles is origineel te gebruiken als kaasplankje of hapjesplateau. De wijnflessen worden ingezameld en schoongemaakt in Ho Chi Minh City, Vietnam. Daarna worden de flessen omgesmolten in een oven en gevormd tot dit product. Vandaar dat elk exemplaar uniek is.
Prijs: 8,50 euro.
ReWrap:
Telefoon-, tablet- en laptophoezen
Dat het label ReWrap in 2011 genomineerd was voor duurzaamste merk is niet zo verwonderlijk. Natuurlijk! verkoopt hun telefoon-, tablet- en
laptophoezen van 100% biologisch afbreekbaar vilt in verschillende kleuren. Het design van de hoezen is strak en modieus verantwoord.
Prijs: vanaf 9,00 euro.
Lovepack:
Condooms
De condooms van Lovepack staan voor driedubbel verantwoord: veilige seks, eerlijke betaling aan de rubberplanters en zorgzaam voor het milieu. Verkrijgbaar in vier soorten: Contact (transparant en ultradun), Aphrodisiac (gekleurd en met een afrodiserend aroma), Mixture (mix van Contact, Aphrodisiac, hobbels en bobbels) en Lovemachine (met geïntegreerde potentie-ring).
Prijs: 2,99 euro.
Straid:
Windlichten
Een origineel, degelijk en eerlijk product, dat zichzelf verkoopt, is het uitgangspunt voor Straid. Een perfect voorbeeld van dit uitgangpunt zijn de windlichten, gemaakt van Lokta papier. Dit papier is afkomstig van de Lokta-plant die in de Himalaya op een hoogte van 2000 meter groeit. Bestrijdingsmiddelen zijn niet nodig om deze plant volop te laten groeien, waardoor het Lokta papier authentiek, sterk en ecologisch verantwoord is. Natuurlijk! verkoopt pakketjes van 3 of 5 windlichten in verschillende designs of met verschillende gedichten.
Prijs: vanaf 5,00 euro.
SOAP-n-SCENT:
Zeepjes
Kenmerkend voor SOAP-n-SCENT is het produceren van mooie, kwalitatief hoogstaande producten van natuurlijke ingrediënten. Natuurlijk! verkoopt vier soorten handgemaakte zeepjes, elk met een eigen geur en boodschap: Love, Joy, Luck en Peace. De zeepjes worden verpakt in een eigen zakje van natuurlijk katoen met bijbehorende boodschap. Alle zeepjes worden gemaakt van natuurlijke oliën en zijn niet op dieren getest.
Prijs: 4,95 euro.
Kinta:
Hartendoosjes en schelpendoosjes
Kinta heeft oog voor eerlijke handel, oog voor producenten, oog voor mensen, oog voor ambacht en materiaal, en oog voor design. Deze aspecten komen samen in de hartendoosjes en vierkante doosjes gemaakt van Capiz, een platte oesterachtige schelp die gevonden wordt in de wateren bij de Filipijnen. Kinta werkt samen met twee familiebedrijven die met kleinere coöperaties samenwerken om deze schelpen te bewerken tot de doosjes. De familiebedrijven, gevestigd in Manila en Cebu, hechten veel waarde aan het welzijn van hun medewerkers.
Prijs: vanaf 1,95 euro.
Passend:
Riemen
De riemen van Passend zijn gemaakt van Thermal Plastic Elastomeer (TPE). Dit rubbersoort is 100% biologisch afbreekbaar, recyclebaar en duurzaam in gebruik. Tevens zijn de riemen antibacterieel, waterafstotend en zelf op maat te maken. Natuurlijk! verkoopt een grote verscheidenheid aan kleuren en twee varianten: een brede en een smalle riem. Voor de echte durfals bestaan er verschillende uitvoeringen in glow-in-the-dark.
Prijs: vanaf 27,50 euro.
KS.J. Company:
Riemen
Kwalitatief hoogstaande leren riemen worden gemaakt door S.J. Company. De S.J. Foundation is een stichting die zich in zet om kansarme mensen in de sloppenwijken in Bangkok op te leiden zodat ze zichzelf in levensonderhoud kunnen voorzien. De riemen worden geleverd op een vaste lengte, zodat ze zelf op maat gemaakt kunnen worden. De riemen hebben een stoere uitstraling door het leer en de gesp, maar zijn tegelijkertijd chic door het kleurgebruik.
Prijs: 59,00 euro.
Corque:
Tassen, riemen, hoesjes voor bril en pasjes, sleutelhangers en vlinderdassen.
Ultieme hebbedingen zoals brillenkokers, sleutelhangers, een vlinderdas of riemen (voor dames én heren) zijn nu bij Natuurlijk! ook verkrijgbaar in kurk. Kurk is 100% natuurlijk, volledig biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en recycleerbaar zonder giftige afvalstoffen te produceren. Kurk kent als vernieuwende en duurzame bron geen afval. Bovendien heeft kurk een sterke economische en sociale impact door de handel. De aanschaf van een product van kurk is daarom in vele opzichten verantwoord. Doordat kurk licht van gewicht is, waterafstotend en hypoallergeen, zijn de kurkproducten perfect voor dagelijks gebruik.
Prijs: vanaf 9,95 euro.
I Like Paper:
Horloges
‘Paper meets art’ is de slogan van het merk I Like Paper. Natuurlijk! verkoopt hun prachtige, zeer vrolijke en lichtgewichte horloges. Alle horloges zijn gemaakt van natuurlijk materiaal: papier. Er zijn zowel effen kleuren beschikbaar als artistieke prints. Uniek is dat een eigen ontwerp, foto of bestaande afbeelding ook verwerkt kan worden tot een horloge. Ga voor meer informatie naar onze facebookpagina of mail ons!
Prijs: 16,95 euro.